Gruppskidskola

Inför vintern 23/24 är intresseanmälan till vår populära gruppskidskola öppen 1-30 november. Du skickar in din anmälan genom Till bokningen / Min sida, se länk nedan.

Vi släpper också restplatser till gruppskidskolan i slutet av december!

Pris:
1200 kr för 5 – 6 år,  lektionstid: 4×60 min
1400 kr för 7 år och äldre,  lektionstid: 4×80 min

> TILL BOKNINGEN / MIN SIDA <

Freeskiers

Freeskiers är en friåkningsklubb för barn och ungdomar där allt kretsar kring att ha roligt i backen! Fokus ligger på att bli en bred åkare som kan hantera alla typer av terräng, inklusive parken och att träffa nya härliga vänner med samma intresse. Läs mer om Freeskiers.

Privatlektioner

Vi erbjuder privatlektioner på skidor och snowboard på alla nivåer i Hammarbybacken. Minimi ålder är 5 år. Läs mer om privatlektioner.

OM OSS

Stockholms skid- och snowboardskola drivs av Friluftsfrämjandet Stockholm

Alla som jobbar i vår skidskola gör det idéellt, vilket innebär att det kanske tar ett tag innan vi svarar på eventuella frågor. Vi hoppas därför att du ska hitta all information du behöver här på hemsidan. Om du inte gör det kan du alltid kontakta oss på info@stockholmsskidskola.se eller via får Facebooksida

Följ oss på Facebook!

Vi håller till i Hammarbybacken. Skidskolan startar längst ut till vänster (S) men vi åker i alla backar efter förmåga.

Hammarbybacken.

Är du också intresserad av att bli ledare i skidskolan? Vi söker alltid fler som vill bli en del av vår grupp! Läs mer här.