Privatlektioner

Boka privatlektion här

Gruppskidskola

Möjlighet att boka restplatser till årets skidskola är nu stängd.

Inför vintern 23/24 var intresseanmälan till vår populära gruppskidskola öppen 1-30 november. Man skickade in sin anmälan genom Till bokningen / Min sida, se länk nedan.

Vi tilldelade platser den 14 december och alla som blev erbjudna en plats hade möjlighet att betala fram till den 20 december.

Resterande platser släppte vi den 21 december.

Pris:
1200 kr för 5 – 6 år,  lektionstid: 4×60 min
1400 kr för 7 år och äldre,  lektionstid: 4×80 min

> TILL BOKNINGEN / MIN SIDA <

Freeskiers

Freeskiers är en friåkningsklubb för barn och ungdomar där allt kretsar kring att ha roligt i backen! Fokus ligger på att bli en bred åkare som kan hantera alla typer av terräng, inklusive parken och att träffa nya härliga vänner med samma intresse. Läs mer om Freeskiers.

Privatlektioner

Vi erbjuder privatlektioner på skidor och snowboard på alla nivåer i Hammarbybacken. Minimi ålder är 5 år. Läs mer om privatlektioner.

OM OSS

Stockholms skid- och snowboardskola drivs av Friluftsfrämjandet Stockholm

Alla som jobbar i vår skidskola gör det idéellt, vilket innebär att det kanske tar ett tag innan vi svarar på eventuella frågor. Vi hoppas därför att du ska hitta all information du behöver här på hemsidan. Om du inte gör det kan du alltid kontakta oss på info@stockholmsskidskola.se eller via vår Facebooksida

Följ oss på Facebook!

Vi håller till i Hammarbybacken. Skidskolan startar längst ut till vänster (S) men vi åker i alla backar efter förmåga.

Pistkarta Hammarbybacken
Hammarbybacken.

Är du också intresserad av att bli ledare i skidskolan? Vi söker alltid fler som vill bli en del av vår grupp! Läs mer här.