Stockholms Skid- och Snowboardskola 2017-2018: Kick-off och viktiga datum

Hejsan alla ledare i Stockholms Skid- och Snowboardskola! J

Nu äntligen drar försäsongsarbetet igång! Vår första ledarträff blir onsdagen den 8 November, i Hammarbybackens café.

Perioderna för årets skidskola kommer att vara två helger långa, detta för att avlasta arbetet för grenledarna och för att säkra upp att det faktiskt finns snö att åka på. Period ett blir därför vecka 3 och vecka 5 (på grund av världscupen som har bokat hela backen vecka 4) och period två blir vecka 6 och vecka 7.

Upptaktsresan kommer även i år att gå till Idre, 7-10 december, tillsammans med Region Mälardalen (som anordnar utbildningarna). Detta för att vi skall umgås med alla ledare som går utbildningar samt för att kunna ta del av regionens clinicprogram.

Tyvärr kommer detta informationsbrev något senare än vanligt då det i år har varit svårt att hitta nya grenledare. Vi söker därför lite grenledarsupport inför den kommande säsongen. Vi letar efter någon/ några som är villiga att antingen ta en grenledarroll eller som kan tänka sig att ta på sig ett lite mindre ansvarsområde för att stötta årets grenledare.

Några saker som är bra att göra så snart som möjligt:

  1. Gå in på den nya ledarsidan stockholmsskidskola.se/ledare och fylla i informationen om dig själv och din tillgänglighet under säsongen 2017-2018. Du kan även ansöka om sponsrad utbildning på nya ledarsidan. Däremot måste du själv reservera din plats och anmäla dig till regionens utbildningar på Friluftsfrämjandets hemsida. Anmälan för decemberutbildningarna måste in så snart som möjligt!
  2. Läs igenom häftet ”Välkommen som ledare i Stockholms skid- och snowboardskola (bifogat) då riktlinjer, viktiga adresser och datum har uppdaterats.

Håll ögonen öppna! Ytterligare information om rekrytering, viktiga datum, anmälan till upptaktsresan, brottsregisterutdrag och om hur ni kan stötta årets grenledare kommer snart!

Skulle ni ha några frågor går det jättebra att svara på detta mail. Vi svarar så snart vi kan. Som ni kanske också har märkt så har vi en ny e-mail adress för alla ledare: ledare@stockholmsskidskola.se

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Era nya grenledare: Johannes, Marcus och IreneVälkommen som ledare 2017-2018