Deadline upptaktsresa, december & januari-utbildningar

Hejsan!

Här kommer två viktiga datum att hålla koll på:

 1. Deadline för anmälan till december & januari-utbildningar: Fredag 6 Oktober (Se kriterier* och policies** för sponsring längre ner)
 2. Deadline för anmälan till upptakten: Fredag 13 Oktober. OBS: Begränsat antal platser.

Anmäler sitt intresse gör man på vår ledarsida: http://www.stockholmsskidskola.se/ledare/

Ytterligare information:

 • Utbildning & Clinics) I övrigt vill vi passa på att tipsa om att man kan börja önska utbildningsclinics (onsdagskvällar under säsongen) samt anmäla sitt intresse för att leda eller hjälpleda dessa redan nu. Detta kan man göra genom att maila utbildning@stockholmsskidskola.se eller svara på facebook.
 • Upptaktsresan) Uppläget för upptakten blir mer stor sannolikhet precis som de senaste åren. Egen buss upp till Idre där vi deltar i regionens clinicprogram på dagarna. Lördag kväll planerar vi en lite finare middag. Vi planerar även att genomföra någon form av teambuilding aktivitet under helgen. För bussresorna och övrig fri tid är det fritt fram att planera och genomföra diverse aktiviteter. För koordinering av detta kontakta oss på ledare@stockholmsskidskola.se eller svara på facebook.

Kriterier och policies för att få sin utbildning sponsrad av Stockholms lokalavdelning:

*Kriterier för att godkännas för utbildning:

 1. Vara godkänd på föregående kurs, dvs fått ett omdöme att man är lämpad att gå vidare till nästa steg från kursledaren
 2. Klarat certifieringen på föregående utbildning
 3. Fullgjort sina praktiktimmar i skidskolan (endast gruppskidskola räknas)

**För att teckna utbildningsavtal med oss, ska man dessutom:

 1. Ha jobbat minst en säsong i vår skidskola (minimum 20 timmar)
 2. Inte redan fått en utbildning sponsrad av oss samma säsong
 3. I konkurrens mellan två sökanden kommer den av de sökande som väntat längre på sitt nästa utbildningssteg ha företräde (förutsatt att alla ovan övriga kriterier är fullgjorda, och att man varit aktiv i FF Sthlms skidskolan mellan sina utbildningssteg)
 4. Vår ambition är att sponsra ALLA som vill gå en utbildning, med detta upplägg kan vi dock inte garantera full sponsring för hela utbildningskostnaden.

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR

Era nya grenledare: Johannes, Marcus, Irene & Torbjörn