Se din bokning

Skriv in ert medlemsnummer så ser ni er bokning och respektive tid här nedan

Behöver ni göra en avbokning ber vi er kontakta oss på info@stockholmsskidskola.se med medlemsnummer, namn på eleven, lektionstid och betalningsIDnumret från PayPal så hjälper vi er. Vid avbokning mindre än 3 veckor före kursstart (utan läkarintyg) återfås inte kursavgiften, vid abokning mer än 3 veckor före kursstart görs en återbetalning mot en avgift på 100:- (administrativ avgift).

För vägbeskrivning samt information om hyra av utrustning se www.skistar.com/sv/Hammarbybacken

Bra att tänka på:

• 
Vi ses uppe i barnbacken, se till att vara på plats i mycket god tid (skidutlämningen tar ibland upp till 60 minuter även om ni förbokat)

Hjälm, alltid hjälm! Se till att hjälmen är CE-märkt och täcker pannan, bakhuvud och hjässa.

• Som förälder bör du "se men inte synas". Vi önskar att ni inte står i backen då vi hellre vill att backen finns till för alla våra skid- och snowboardelever istället för föräldrar och anhöriga. Ni får gärna åka själva, ta en sväng runt backen eller gå och fika medan barnen har sin lektion, men se till att finnas i närheten ifall ditt barn behöver dig, glöm inte lämna rätt mobilnummer till instruktören.
• Barn är glada och tycker det är roligt att åka skidor om de är mätta, nykissade och har kläder efter väder. • Bekanta dig med utrustningen innan! Prova att sätta fast och ta av pjäxan/skon i bindningen - även om du hyr utrustningen.  Låt gärna barnet gå omkring med utrustningen på innan för att vänja sig lite.
• Det är oftast många som vill åka skidor i backen; kom i mycket god tid - särskilt om du ska hämta hyrd utrustning då det ofta är många som ska göra det samtidigt. Passa på att hämta utrustningen för att prova den, ta sen en fika och kissa innan lektionen börjar.  Det kan även vara svårt att hitta parkering.
• Klä barnet efter lager på lager-principen med kläder av ull, syntet och fleece.
• Liftkort behövs inte när man är elev i skidskolan.

   
Medlemsnummer (sex siffror) :
Medlem kan du bli här  
 

 
Antal besök sen 2012-11-08 är 17512 varav 6682 är unika besökare.