INSTRUKTÖRSUTBILDNINGSPROGRAM SNÖ

 
Vill du bli skid-, telemark eller snowboardinstruktör?

Friluftsfrämjandet Stockholm inbjuder till Introduktionsutbildning för blivande skid-, telemark- och snowboardinstruktörer. Utbildningarna arrangeras av Friluftsfrämjandet Stockholms egna alpina utvecklingsgrupp.

Introduktionsutbildningen är det första steget på vägen mot att bli skidlärare. 

I vinter har du som medlem i Friluftsfrämjandet möjlighet att gå vår utbildning för blivande skid-, telemark eller snowboardlärare. Vi vänder oss till dig som efter genomförd utbildning önskar arbeta i vår skidskola i vår hemmabacke, Hammarbybacken, och därigenom få praktik hos oss vilket behövs för att vidareutbilda sig som skid- eller snowboardinstruktör.

Vi i Friluftsfrämjandet Stockholm erbjuder dig en möjlighet att utveckla din skid- och snowboardåkning och dina ledaregenskaper. Du får en möjlighet att umgås med människor som har samma intresse och framför allt, du får åka mycket skidor eller snowboard. För många människor har Friluftsfrämjandets instruktörskurser varit början på en livslång relation till skid- och snowboardåkning. För frågor går det bra att kontaktautvecklingsgruppe på utbildning@stockholmsskidskola.se

 Man måste vara medlem i Friluftsfrämjandet och ha tillgång till sitt medlemsnummer för att kunna göra sin anmälan. 

 

Medlem till Friluftsfrämjandet blir ni HÄR

 

Anmälan till kurs gör ni via knappen nedan

 
Antal besök sen 2012-11-08 är 476123 varav 46334 är unika besökare.