VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 

Finns det en kölista som man kan anmäla sig till?
Det finns ingen kölista man kan anmäla sig till. Alla grupper där det fortfarande finns lediga platser kvar hittar ni på schema-sidan.

 

Vilken tid ska jag gå i skidskola?
Gå in under ”Mina Sidor” och logga in med ditt medlemsnummer i Friluftsfrämjandet så ser du vilken grupp, dag och tid du är anmäld till. Kom ihåg att kontrollera den mailadress du använt när du gör anmälan eftersom vi alltid skickar en bekräftelse på anmälan via mail.

 

Varför kommer inte den gruppen jag vill anmäla mig till upp?
De grupper där det finns lediga platser och som är aktuella för den åldersgrupp du önskar kommer upp när du gör en anmälan. Om du saknar en grupp finns det tyvärr inga lediga platser där.

 

Vilken grupp ska mitt barn gå i?
Under ”Våra grupper” på hemsidan hittar du en beskrivning på våra grupper och de olika nivåer de är på. Känner du dig fortfarande osäker, maila oss gärna och fråga.

 

Kan jag byta grupp?
Du kan själv byta grupp via "Min sida". Du kan enbart byta till grupper där det fortfarande finns lediga platser kvar. Finns det inte någon ledig plats så får man hålla koll på schema sidan och se om det blir eventuella avbokningar.

 

Varför finns inget telefonnummer där man kan nå er?
Vi som arbetar med skidskolan gör detta ideellt och har andra arbeten till vardags och har därför ingen möjlighet att finnas tillgängliga via telefon. Vi är många som arbetar med att svara på mailen så vi svarar er så fort vi kan.

  

Varför finns inga avancerade grupper för vuxna?
Vi har endast liten efterfrågan på avancerade grupper för vuxna och har därför valt att lägga fokus på nybörjargrupper. För duktiga vuxna som vill utveckla sin skidåkning hänvisar vi till privatlektioner.

  

Hur gör jag för att hyra skidor?
Skiduthyrningen sköts av Skistar som driver Hammarbybacken. Mer information om skiduthyrningen finns på Hammarbybackens hemsida: Skistar Hammarbybacken

 

Vad behöver man för utrustning i skidskolan?
Du behöver skidor, pjäxor och hjälm. Stavar behövs inte då det är enklare utan när man vill börja åka skidor. Kläder efter väder är också bra att ha!

 

Vart hittar jag er?
Vi håller till i barnbacken, gå förbi stora liften och fortsätt upp för backen så hittar du oss där.

 

Hur gör jag för att avanmäla mig?
Maila oss så hjälper vi dig att ta bort din anmälan, skriv medlemsnummer, kontonummer samt den e-mail adress ni använde vid anmälan i mailet.Vid avbokning mindre än 3 veckor före kursstart återfås inte avgiften utan uppvisande av läkarintyg, vid avbokninge vid mer än 3 veckor före kursstart görs en återbetalning mot en avgift på 100:- (administrativ avgift).

 

Hur gör jag om jag vill börja jobba hos er?
Maila oss! Vi välkomna alla som vill komma och jobba med oss! Skriv gärna lite om dig själv, varför du vill jobba med skidskolan och eventuella tidigare erfarenheter av skidskola. Kom ihåg att skriva dina kontaktuppgifter.

 

Man måste vara medlem i Friluftsfrämjandet och ha tillgång till sitt medlemsnummer för att kunna göra sin anmälan. 

 

Medlem till Friluftsfrämjandet blir ni HÄR

 

Anmälan till kurs gör ni via knappen nedan

 
Antal besök sen 2012-11-08 är 476126 varav 46334 är unika besökare.