Stockholms skid- och snowboardskola drivs av Friluftsfrämjandet Stockholms lokalavdelning och håller till i Hammarbybacken. Skid- och snowboardskolan är en ideell verksamhet där vi ledare jobbar för att vi tycker att det är härligt att vara ute och roligt att åka utför. Vi har skidlärare som åker alpint, snowboard och telemark och alla utbildas inom Friluftsfrämjandets skidlärarutbildningar.

 

Vårt ledord är åkglädje! Vi vill förmedla att det är roligt med snö och att åka utför! Vi tycker nämligen själva att det är det roligaste som finns. Vi erbjuder skid- och snowboardskola för alla åldrar och i alla nivåer till våra medlemmar.

 

Skid- och snowboardskolan tillhör lokalavdelningens snögren, som också brukar erbjuda "kom-igång"-resor i december och "seniorresor" på vårkanten. Mer information om vår övriga verksamhet i den alpina grenen hittar du på Friluftsfrämjandets hemsida. Där kan du också läsa mer om vår övriga verksamhet i lokalavdelningen och söka dig vidare till de andra lokalavdelningarna i region Mälardalen. På hemsidan kan du också bli medlem i Friluftsfrämjandet, vilket bland annat gör dig försäkrad när du deltar i våra aktiviteter och ger dig vissa rabatter. För löpande information om skid- och snowboardskolan kan du "gilla" oss på Facebook (där även Stockholms lokalavdelning har en sida).

 

Till säsongen 2015-2016 planerar vi skidskola i Hammarbybacken v. 3-8 samt om det finns snö under sportlovet v. 9. Bokningen öppnar i december 2015. Vi är glada över att många uppskattar vår skidskola och önskar att det fanns plats åt alla men tyvärr måste vi säga nej till många då våra grupper snabbt blir fulla. I mån av ledare erbjuder vi privatlektioner (för privatlektion krävs inget medlemsskap i Friluftsfrämjandet).

 

Om du har frågor eller är intresserad av att komma och jobba med oss, maila oss gärna på:

info@stockholmsskidskola.se

 

Välkommen till oss!


Man måste vara medlem i Friluftsfrämjandet och ha tillgång till sitt medlemsnummer för att kunna göra sin anmälan. 

 

Medlem till Friluftsfrämjandet blir ni HÄR

 

Anmälan till kurs gör ni via knappen nedan

 
Antal besök sen 2012-11-08 är 476129 varav 46334 är unika besökare.